O nama

Priča o nama kreće nekako ovako – u početku je postojala vizija. Vizija se pretvorila u misiju. A ta misija je staviti najljepši i najširi osmijeh na sva dječja lica!

Igračke koje se nalaze na Pandinom brlogu na tržište stavlja njegov veliki brat Talent Show, tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u plasiranju licenciranih dječjih igračaka na tržište Republike Hrvatske i država u okruženju. Iza svake licence koju imamo stoje brojni sati rada, planiranja, dizajniranja i testiranja na mnogim razinama kako bi bili apsolutno sigurni da su igračke vašeg djeteta potpuno primjerene dobi za koju su namijenjene. Svaka naša igračka posjeduje certifikate koji jamče kvalitetu materijala, izdržljivost i prvenstveno sigurnost.

Iza Pandinog brloga stoji mali, ali moćni tim entuzijasta koji su spremni u svakom trenutku doskočiti zahtjevima svojih malenih kupaca i njihovih roditelja, baka i djedova, uže i šire rodbine. Svakodnevno ulažemo trud i rad kako bi svaki od njih imao još malo ljepši rođendan, blagdane pa čak i sasvim običan dan. Posebno nas veseli kada nas nagradite povratnom informacijom u vidu neke medene fotke na kojoj imamo priliku vidjeti taj široki osmijeh kojemu smo i mi pridonijeli!

U našem veselom brlogu pronaći ćete najpopularnije dječje igračke za dječake i djevojčice. Neke od perjanica prepoznatljivih i voljenih brandova dječjih igračaka su nam Squishmallows, Gabby’s Dollhouse, Pokemon, CoComelon, Bing, Rainbocorns, Teenage Mutant Ninja Turtles, CircuitMess, Harry Potter, Kinetic Sand, Lego, Paw Patrol, Mideer, Peppa Pig, Batman, Super Mario, a kompletnu ponudu najpopularnijih brandova dječjih igračaka možete pogledati ovdje.

U ovih nekoliko godina postojanja Pandinog brloga napravili smo mnoge dobre stvari koje možete iščitati i iz recenzija naših kupaca ovdje. Svaka pohvala, ali i kritika, daje nam motiv da narednog dana budemo još bolji i aktivniji. Zato vam svima veliko hvala na vremenu koje odvajate kako bi napisali svoje dojmove.

Za naše najmanje i u budućnosti spremamo razna uzbuđenja, uvijek se vodeći njihovim željama i trendovima koje sami zadaju.

Veselimo se upoznavati svakog od vas stoga vas pozivamo da nam se s povjerenjem obratite na email adresu [email protected] ili kroz poruke na kanalima naših društvenih mreža Facebook i Instagram – rado ćemo odgovoriti na svako pitanje ili razriješiti nedoumicu!

Vidimo se u Pandinom brlogu!

Talent Show d.o.o.
Pomerio 20, 51000 Rijeka, Croatia
Zagreb office: Višnjevac 3, 10000 Zagreb, Croatia

Tel: +385 1 7980 979
Fax: +385 1 7980 976
Mail: [email protected]

Podrška kupcima Pandinog brloga: [email protected]

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Rijeci, MBS 040305282

OIB: 65715752263

Broj računa IBAN: HR4824840081106524075 (Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb)
Iznos temeljnoga kapitala: 1.145.000,00 kn
Član Uprave: Igor Zupičić, Željka Borota