Informacije o trgovačkom društvu

Talent Show d.o.o.

Pomerio 20, 51000 Rijeka, Croatia

Zagreb office: Višnjevac 3, 10000 Zagreb, Croatia

Tel: +385 1 7980 979
Fax: +385 1 7980 976
Mail: info@talentshow.hr

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Rijeci, MBS 040305282

OIB: 65715752263

Broj računa IBAN: HR4824840081106524075 (Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb)
Iznos temeljnoga kapitala: 1.145.000,00 kn
Članovi Uprave: Igor Zupičić, Željka Borota

Opće odredbe

Opći uvjeti korištenja (dalje u tekstu: Uvjeti korištenja)  propisuju uvjete korištenja te pravila kupnje za kupce putem web stranice pandin-brlog.hr koja je u vlasništvu trgovačkog društva Talent Show d.o.o.

Korištenjem internetskom stranicom kupci potvrđuju da su upoznati i da se slažu s Uvjetima korištenja te pristaju na korištenje internetskom stranicom pandin-brlog.hr u skladu s njima. Talent show d.o.o. upozorava kupca da se, ako se s ovdje navedenim uvjetima korištenja i pravilima ne slaže ili ako mu je manje od 14 godina, ne služi ovom internetskom stranicom.

Pravo korištenja internetskom stranicom osobno je pravo kupca i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji kupac ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe. Kupac je osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki na mjestima na kojima one postoje. Kupac je upoznat s time da katkad može nastati prekid ili nedostupnost internetskih i/ili webshop usluga te prihvaća da Talent Show d.o.o. nije odgovoran za bilo kakav gubitak podataka  koji se može javiti za prijenosa informacija na internetu. Kupac se slaže i prihvaća da pristup internetskoj stranici pandin-brlog.hr katkad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.

Talent show d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti ukinuti ili izmijeniti bilo koju od ovdje navedenih odredbi Uvjeta korištenja kao i Izjavu Talent Show d.o.o. o povjerljivosti podataka (Privatnost podataka). Stoga savjetuje kupcima da s vremena na vrijeme ponovno pročitaju informacije sadržane u Uvjetima korištenja i Izjavi o povjerljivosti podataka (Privatnost podataka), a kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Nastavkom korištenja internetskom stranicom pandin-brlog.hr i poslije objave na internetu novih promijenjenih Uvjeta korištenja odnosno Izjave o povjerljivosti podataka (Privatnost podataka) smatra se da je kupac prihvatio izmjene.

Talent Show d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti sadržaj i vrijeme dostupnosti ponude određenih proizvoda na web stranici pandin-brlog.hr.

Sva komunikacija i interakcija koja se odvija putem ovih internetskih stranica mora biti u skladu s ovim Uvjetima korištenja.

Talent Show d.o.o. sve materijale, fotografije i tekst postavlja na web stranicu u dobroj namjeri kako bi kupcu olakšali odabir prilikom kupovine. Talent Show d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su razlike stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda. Svi opisi i fotografije se redovito i detaljno provjeravaju.

Svi materijali koji su objavljeni na pandin-brlog.hr internetskim stranicama isključivo su vlasništvo Talent Show d.o.o. ili se koriste uz izričito odobrenje nositelja autorskih prava te nositelja prava na žigovima i/ili dizajnu. Bilo kakvo njihovo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje ili mijenjanje bez izričita pisanog odobrenja Talent Show d.o.o. strogo je zabranjeno. Posljedica kršenja Uvjeta korištenja može biti pokretanje parničnih postupaka i/ili  kazneni progon  protiv počinitelja zbog povrede autorskih prava, prava žiga ili prava kojega drugog oblika intelektualnoga vlasništva.

Ni u kojem slučaju Talent Show d.o.o. neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja ili zbog nemogućnosti korištenja ovom internetskom stranicom. Kupac izričito potvrđuje da se ovdje navedeni uvjeti odnose na cjelokupan sadržaj internetske stranice.

Kupac je suglasan i prihvaća da je korištenje internetskom stranicom pandin-brlog.hr isključivo u odgovornosti kupca.

Cijene i plaćanje

Cijene su izražene u hrvatskim kunama (HRK), sadržavaju PDV te vrijede za sve ponuđene načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje. U cijenu nije uračunat trošak dostave. U slučaju plaćanja e-bankingom i općom uplatnicom, troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli u više razina, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka pogreške jer je posrijedi ljudski faktor. Takve su situacije izvanredne i za njih se Talent Show d.o.o. unaprijed ispričava svojim kupcima. U takvom slučaju, Talent Show d.o.o. će kupca pravodobno obavijestiti o ispravnoj cijeni te mogućnostima isporuke određenog proizvoda.

Pandin-brlog.hr omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

Plaćanje karticama

Kartica se tereti automatski. Prilikom naručivanja bit ćete preusmjereni na T-Com Pay Way sigurni sustav online naplate, gdje ćete dovršiti kupovinu unosom broja vaše kartice, sigurnosnog koda i datuma njezine valjanosti.

– MasterCard, Maestro, Visa, Diners, Visa Premium

Minimalni iznos za kupnju na rate je 300kn. Kupnja na rate omogućena je:

Zagrebačka banka:

MasterCard, Visa Avenue Mall, Visa Business kartice Zabe: 2-24 rate

Privredna banka Zagreb:

Visa Premium, Visa i Maestro PBZ-a: 2-6 rata

Erste:

Diners: 2-6 rata

MasterCard, Maestro i Visa MB+ grupacije: 2-6 rata

MB- Grupacija:

Erste&Steiermarkische Bank d.d.

Slatinska banka d.d.

Istarska Kreditna Banka Umag d.d.

Sberbank d.d.

Kentbank d.d.

Agram Banka d.d.

Za sigurnost plaćanja i Vaših podataka brine se T-Com Payway, usluga online autorizacije kreditnih kartica T-Com-a. Plaćanje i autorizacija kreditnim karticama odvija se online u stvarnom vremenu. Posebnim sigurnosnim protokolima sustava zaštićeni su svi podaci svih sudionika u procesu kupnje preko interneta.

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Plaćanje općom uplatnicom ili internet bankarstvom (virman)

Plaćanje je moguće izvršiti putem internet bankarstva ili općom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti u Republici Hrvatskoj. Kad u procesu kupovine kupac odabere plaćanje virmanom na e-mail će biti poslani svi podaci za izvršenje uplate. Valuta plaćanja je HRK (hrvatska kuna). Plaćanje je moguće izvršiti isključivo uplatom s hrvatskog računa. Po uplati kupac šalje Talent Show d.o.o. potvrdu o uplati. Kupac je dužan obaviti uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom u roku od 7 dana od trenutka narudžbe. Po primitku uplate Prodavatelj naručenu robu šalje na željenu adresu unutar 10 radnih dana.

Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke (pouzećem)

Opcija plaćanja pouzećem kupcu omogućuje da iznos narudžbe podmiri prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Plaćanje KEKS Payom

Prilikom plaćanja odaberete KEKS Pay način plaćanje i pratite uputstva na ekranu. Ukratko, pokrenete aplikaciju na mobitelu, skenirate QR kôd, te potvrdite kupovinu pomicanjem slidera na mobitelu udesno. Ako vršite plaćanje putem mobitela tada je još jednostavnije jer ne morate skenirati QR kôd već samo pokrenete aplikaciju i potvrdite kupovinu pomicanjem slidera udesno.

Akcijska prodaja

Talent Show d.o.o. periodično će, prema svojoj odluci, stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju. Uvjeti akcijske prodaje bit će detaljno opisani, posebice trajanje akcijske prodaje, ograničenje količina robe, visina popusta i sl.

Narudžba

Proizvodi se naručuju elektroničkim odabirom određenoga proizvoda te spremanjem istog u potrošačku košaricu. Proizvodi se smatraju naručenim u trenutku kada kupac u sučelju internet trgovine elektronički odabere i konačno potvrdi narudžbu.

Nakon potvrde narudžbe kupcu će na upisanu e-mail adresu biti poslana obavijest o potvrdi narudžbe. Sve narudžbe kreirane od ponedjeljka do petka prije 14 sati biti obrađene u istom danu. Narudžbe zaprimljene nakon 14 sati biti će obrađene sljedeći radni dan. Narudžbe zaprimljene subotom, nedjeljom i blagdanom biti će obrađene prvi idući radni dan.

Obavijest o dostavi naručenih proizvoda kupcu će na upisanu e-mail adresu biti poslana nakon što naručeni proizvodi budu spremni za dostavu.

U slučaju da Talent Show d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti proizvod zato što naručenog proizvoda nema na zalihi ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, Talent Show d.o.o. će pismeno obavijestiti kupca koji može otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke. Ako naručeni proizvod nije dostupan, Talent Show d.o.o. će o tome obavijestiti kupca i ponuditi mu mogućnost kupnje proizvoda s web-shopa koji je dostupan za isporuku i koji je po svojim karakteristikama najbliži proizvodu koji se ne može isporučiti.

Odluči li se kupac otkazati narudžbu, Talent Show d.o.o. će kupcu vratiti uplaćen novac što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od otkaza narudžbe. Ako kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Talent Show d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih manipulativnih troškova vezanih uz isporuku.

Talent Show d.o.o. zadržava pravo odbiti sklapanje ugovora o prodaji odnosno prodati kupcu proizvod ako je očigledno da je istaknuta cijena nerazmjerna sa stvarnom cijenom proizvoda i da se radi o evidentnoj grešci kod isticanja cijena koja je rezultat  sistemske pogreške i/ili ljudske greške.

Dostava

Dostavu paketa obavlja kurirska služba GLS Hrvatska, a rok isporuke je 3 – 5 radna dana nakon što zaprimimo uplatu za narudžbu. Tijekom akcija moguć je duži rok isporuke. Dostava proizvoda moguća je isključivo unutar područja Republike Hrvatske.

Dostava na otoke obavlja se prema rasporedu; od ponedjeljka do petka: Krk, Cres, Lošinj, Rab, Murter, Korčula, Pelješac, Vir, Pag, Hvar i Brač. Ponedjeljkom i srijedom dostavlja se na otok Vis, a ponedjeljkom i četvrtkom na otoke Pašman i Ugljan.

Otoke koje GLS dostavna služba ne pokriva vlastitim vozilima dostavljaju se u suradnji s Hrvatskom poštom. Popis otoka koji spadaju u Zonu 2 dostave nalazi se na web stranici GLS Croatia.

Dostava se obavlja radnim danom 08 – 17 sati. Radni dani su od ponedjeljka do petka, izuzevši praznike i neradne dane. Prilikom otpreme vaše narudžbe, dobit ćete obavijest SMS-om i e-mailom. U e-mailu ćete dobiti broj za praćenje pošiljke te poveznicu na kojoj možete pratiti gdje se vaš paket nalazi.

U slučaju da vaš paket ne bude dostavljen u dogovorenom vremenu, molimo Vas da se obratite dostavnoj korisničkoj službi GLS Hrvatska na https://gls-group.eu/HR/hr/kontakt

Dostava se naplaćuje u iznosu od 30,00 kn (PDV uključen) po narudžbi. Dostava je potpuno BESPLATNA za narudžbe vrijednosti veće od 299,99 kn (s PDV-om).

Naručeni proizvodi bit će pakirani na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu (dostavi) ne oštete. Korisnik je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko je pakiranje vidljivo oštećeno, preporučamo da Korisnik odbije primitak iste, jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Potpisom dostavnice Korisnik potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio pregled pakiranja.

Korisnik je obavezan, prilikom preuzimanja robe, potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Gdje je moja narudžba?

Status narudžbe možete provjeriti putem poveznice poslane u mailu dostavne službe. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili problema s dostavom, slobodno nas kontaktirajte na +385 (0)1 7980 979 ili na e-mail info@pandin-brlog.hr.

Na dan dostave dostavna će služba Korisniku poslati SMS poruku na broj mobilnog telefona ostavljen u narudžbi, kojom će obavijestiti da će isporuka biti na taj dan te poslati broj pošiljke za navedenu isporuku.

Trajanje i raskid ugovora

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupnja odabranog proizvoda putem web stranice Pandin brlog uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: tiskanih promidžbenih poruka s narudžbenicom, telefona s ljudskim posredovanjem i bez njega te Interneta.

Ugovor stupa na snagu i obvezuje od trenutka kada korisnik prihvati ponudu Talent Show d.o.o. na jedan od sljedećih načina:

  • odabirom plaćanja i dovršenjem narudžbe kao registrirani korisnik web stranice Pandin brlog
  • odabirom plaćanja i dovršenjem narudžbe kao gost korisnik web stranice Pandin brlog

a) U postupku registracije ili kreiranja korisničkog računa, korisnik je obvezan odabrati naziv ili ime pod kojim će ostvarivati usluge i odabrati sigurnosnu zaporku te dostaviti valjanu e-mail adresu. Svi podaci potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa moraju biti istiniti pri čemu je izričito zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih podataka.

b) Prilikom registracije, ukoliko se želite registrirati putem Facebook računa te želite komentirati i aktivno sudjelovati na našem Facebook profilu, Talent Show d.o.o. će koristiti vaše puno ime tj. vaš Facebook račun.

c) Registracija ili korisnički račun kreiraju se samo za jednu osobu i nije dozvoljeno priopćavati podatke o registraciji ili korisničkom računu trećim osobama. Korisnik je obvezan čuvati podatke o svojoj sigurnosnoj zaporci i korisničkom računu. Nije dozvoljena uporaba tuđe registracije ili korisničkog računa.

d) Za kršenje odredbi Uvjeta iz ovog poglavlja, Talent Show d.o.o. zadržava pravo, prema slobodnoj ocjeni, ugasiti registraciju ili korisnički račun korisnika, bez obveze naknade korisniku bilo kakvog troška ili štete.

e) Registracijom (koja uključuje plaćanje usluge) smatra se da je sklopljen Ugovor između Talent Show d.o.o. i korisnika kao kupca.

f) Ugovor stupa na snagu po izvršenoj registraciji korisnika, odnosno od dana kada korisnik prihvati ponudu za sklapanje takvog Ugovora.

g) Povodom sklapanja Ugovora, korisniku će biti dostavljeni: potvrda o sklopljenom Ugovoru, odnosno predugovorna obavijest iz članka 57. st. 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine, br. 41/2014), poveznicu na Uvjete poslovanja koji sadrži obavijest o pravu korisnika na jednostrani raskid Ugovora s obrascem za jednostrani raskid Ugovora iz članka 61. st. 1. i 2. Zakona o zaštiti potrošača.

Pravo na jednostrani raskid Ugovora

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača kupac je ovlašten jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda.

Pri jednostranom raskidu ugovora u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda kupac je o tome dužan obavijestiti Talent Show d.o.o. i to nedvosmislenom izjavom u kojoj izražava volju za raskidom Ugovora poslanom poštom, elektroničkom poštom ili standardnim informacijskim obrascem za jednostrani raskid ugovora (obrazac preuzmite ovdje).

U daljnjem roku od najviše 14 dana kupac je dužan Talent Show d.o.o. dostaviti neoštećeni proizvod u originalnom pakiranju sa svom dodatnom opremom i dokumentacijom s kojima je bio originalno isporučen, uključujući i račun. Talent Show d.o.o. snosi izravne troškove povrata robe.

Nakon primitka vraćenog proizvoda, Talent Show d.o.o. utvrđuje njegovu ispravnost. Ako Talent Show d.o.o. ne prihvati povrat proizvoda, o tome će bez odgađanja obavijestiti kupca. Kad ustanovi da je vraćeni proizvod ispravan, Talent Show d.o.o. će u roku od najkasnije 14 dana od zaprimanja proizvoda vratiti uplaćena sredstva.

Povrat novca se vrši isključio na tekući račun koji kupac dostavi u slučaju plaćanja pouzećem ili virmanom. U slučaju plaćanja kreditnim karticama, povrat se vrši na karticu uz pomoć koje je izvršena kupnja.

Ako kupac naruči robu i odbije ju primiti bez razloga (ambalaža nije oštećena), Talent Show d.o.o. ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos izravnih troškova povrata proizvoda.

Isključenje prava na raskid ugovora

Kupac nema pravo na raskid u slučajevima propisanim člankom 79. Zakona o zaštiti potrošača, a osobito ako je:

– ugovor o uslugama trgovac u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te njegovu potvrdu da je upoznat sa činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora ako usluga bude u potpunosti ispunjena;

– predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja trgovca, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava potrošača na jednostrani raskid ugovora;

– predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača ili koja je jasno prilagođena potrošaču;

– predmet ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima.

Reklamacija i povrat robe

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

– isporuka robe koja nije naručena

– isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

– ostali slučajevi sukladno zakonskim okvirima

Sukladno odredbama Zakona o zaštiti potrošača, kupac ima pravo na reklamaciju u odnosu na materijalne nedostatke u rokovima i zbog razloga propisanih odredbama Zakona o obveznim o rokovima.

Kupac može reklamaciju dostaviti u pisanom obliku na jedan od načina:

  • poštom na adresu: Talent Show d.o.o., Višnjevac 3, 10 000 Zagreb
  • e-mailom na adresu: info@pandin-brlog.hr

Na reklamaciju ćemo odgovoriti u pisanom obliku u najkraćem mogućem roku, a najkasnije 14 dana od dana njezina zaprimanja.

Molimo da u svojoj reklamaciji navedete:

Ime i prezime ili naziv tvrtke podnositelja reklamacije

Broj narudžbe

Adresu za dostavu odgovora i prikup pošiljke

Predmet prigovora s opisom kako bismo na njega mogli odgovoriti što kvalitetnije.

Talent show  snosi sve troškove povrata robe.

Talent Show d.o.o. će smatrati reklamaciju valjanom ako pregledom proizvoda utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju, Talent Show d.o.o. će u roku od 14 dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos. Ukoliko, pak, ustanovi da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko reklamaciju odbije, o istome će obavijestiti Kupca u roku od 14 dana od dana primitka reklamacije.

Povrat novca se vrši isključio na tekući račun koji kupac dostavi.

Privatnost podataka

Talent Show d.o.o. se obvezuje štititi osobne podatke kupca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te da ih neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez kupčeva pristanka (osim podataka koji su nužni za dostavu i naplatu kupljenog proizvoda).

Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Talent Show d.o.o. po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti osobne podatke kupca ili dopustiti uvid u njih.

Talent Show d.o.o. prikuplja osobne podatke kupca samo u mjeri u kojoj je to nužno za ispunjenje svrhe u koju su oni dani, a uključuju najmanje:

– osnovne osobne podatke (ime i prezime)

– osnovne kontakt podatke (adresa, broj telefona, mail adresa)

– podatke vezane uz korištenje web stranice www.pandin-brlog.hr

– podatke vezane uz korištenje Pandin-brlog.hr web shopa

– ostale osobne podatke nužne za ostvarenje klijentovih prava temeljenih zakonskim odredbama o zaštiti potrošača

Detaljne informacije o obradi i zaštiti osobnih podataka možete naći na linku: Izjava o privatnosti

Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka. Talent Show d.o.o. redovito kupcu omogućuje izbor u vezi s upotrebom njegovih podataka, uključujući mogućnost odluke želi li ili ne da se njegovo ime ukloni s lista koje služe u marketinške svrhe.

Završne odredbe

Pravni sporovi koji mogu nastati kao posljedica korištenja internetskom stranicom www.pandin-brlog.hr (osim ako posebnim ugovorom nije drukčije navedeno) u nadležnosti su suda u Zagrebu i rješavaju se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ovom internetskom stranicom kupac pristaje da je bilo koji spor ili zahtjev proizišao iz ovih Uvjeta ili koji je u vezi s ovim Uvjetima ili u vezi s njihovim provođenjem u nadležnosti suda u Zagrebu.

Sukladno uredbi br. 524/2013 Europskog parlamenta i Vijeća, postoji obveza trgovaca koji sudjeluju u ugovorima o online prodaji da na svojim stranicama osiguraju elektronsku poveznicu s platformom za online rješavanje potrošačkih sporova. Platformi za rješavanje potrošačkih sporova putem interneta kupac može pristupiti putem ove poveznice:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR