Prikazujemo 1–12 od 36 rezultata

GABBY'S DOLLHOUSE

Upoznajte Gabby’s Dollhouse, prekrasne dječje igračke za djevojčice. Napravljene prema uzoru na likove popularnog Netflix animiranog serijala, dječje igračke dizajnirane su s posebnom posvećenosti autentičnim detaljima. Svaka od njih izgleda kao da je iskočila ravno s ekrana. Plišane igračke s omiljenim likovima, setovi za igru s figuricama, kuće za lutke te igračke za kupanje su samo neke u nizu maštovitih igrački koje se mogu skupljati, a mnoge od njih se međusobno nadopunjuju pa igra postaje još zabavnija i veselija!

Tko je Gabby? Radnja prati avanture djevojčice Gabby koja se uz pomoć magičnih ušiju pretvara u animirani lik i postaje dio svijeta šarenih mačjih likova koji obitavaju u njenoj kući lutaka. Gabby je pametna, pozitivna i vesela djevojčica. Uvijek pomaže svojim omiljenim macama da što bezbolnije prolaze kroz razne izazove. Savladavanje raznih emocija, novih vještina te izazovnih životnih iskustava Gabby sa svojim macama uspješno svladava.

Gabby’s Dollhouse, osim slatkoće i šarenila, nude izvrsnu priliku za učenje finih motoričkih i kognitivnih sposobnosti, te razvoj mašte i logičkog zaključivanja. Razveselite svoje klinceze ovom hit dječjom igračkom koju po povoljnoj cijeni možete pronaći na webshopu Pandin brlog!