Prikazuje se svih 11 rezultata

BING

Neodoljive Bing dječje igračke, Bing plišane igračke i Bing setovi za igru, Bing figurice – to je jednostavno neizostavni dio kolekcije igrački Bing i prijatelji za djevojčice i dječake!

Binga je do sada pogledalo preko 400 milijuna djece i odraslih. Njegove pustolovine djeca mogu pratiti na desecima svjetskih jezika. Može se pohvaliti s nekoliko svjetski poznatih nominacija i nagrada uključujući nominaciju je za BAFTA-u i nagradu Emmyj. Bing animirani serijal možete pratiti na RTL Kockica te na službenom Bing Hrvatska YouTube kanalu. 

Gdje kupiti Bing dječje igračke? U webshopu Pandin brlog! Čeka vas povoljnoj cijena, brza dostava i sigurno plaćanje na rate!

Ovaj tipični trogodišnjak pun je znatiželje, energije i ljubavi prema svijetu koji ga okružuje. Bing priče su male, ali pune doživljaja. Popularni animirani serijal podsjetnik je na veselo, razigrano i često zbrkano razdoblje u životu djeteta prije polaska u školu. U njegovim pustolovinama društvo Bing prijatelji Flop, Sula i Amma, Pando, Padget, Coco i Charlie.