VATRENI PUT

hrvatski nogometni fenomen ispričan kroz album sa sličicama

Prva službena utakmica sa SAD-om 1990., susret u kojem su naši izabranici imali priliku odmjeriti snage s ekipom Argentine dok je za njih igrao legendarni Maradona, osvajanje bronce na SP-u u Francuskoj te veličanstvena predstava koju su naši Vatreni priredili u Rusiji 2018. samo su djelić čarobne priče ispričane po prvi puta na jednom mjestu! Vatreni put album zamišljen je kao mjesto koje će biti svojevrsni almanah jedinstvenog puta koji je hrvatska nogometna reprezentacija prošla u 30 godina djelovanja. Dok listate album, uživat ćete u prisjećanju na slavne trenutke kojih ne nedostaje.

Sigurni smo da ćete se pomalo trznuti na onim dijelovima koji nisu toliko slavni poput one nesretne utakmice s Turskom u četvrtfinalu Eura 2008. Sve nabrojano, i mnogo više, čini dio bogate povijesti naše reprezentacije koja je, uz uspješne i poznate sportaše i sportašice u ostalim sportovima, pridonijela prepoznatljivosti Hrvatske u cijelom svijetu kao sportske i nogometne veličine.

Na Pandinom brlogu birajte kombinacije albuma i boxeva sličica prema potrebama

Platite karticom odmah pri narudžbi ili dostavljaču prilikom preuzimanja. Naše pakete dostavlja GLS u roku 3 – 5 radnih dana. Za sva pitanja vesele pande iz korisničke službe stoje vam na raspolaganju putem emaila [email protected]

Povijest hrvatske nacionalne vrste ispričana kroz fotografiju

Kako bi sklopili uzbudljiv mozaik hrvatske nogometne bajke, morate sakupiti 370 sličica. Neke od njih su tiskane u posebnom srebrnom i zlatnom izdanju kako bi istaknule važnost sadržaja na njima. Kako bi vaše iskustvo sakupljanja sličica bilo što ugodnije, u albumu ćete pronaći i obrazac pomoću kojega možete zatražiti pojedinačnu kupnju sličica koje vam nedostaju kako bi popunili album do kraja.

Interaktivna digitalna aplikacija za mega zabavu i sakupljanje vrijednih nagrada

Po prvi put vjernim nogometnim fanovima dostupna je i jedinstvena digitalna inačica albuma Vatreni put. Unutar tiskanog izdanja albuma čeka vas QR kod koji je vaša ulaznica u digitalnu interaktivu aplikaciju. Sakupljene sličice moći ćete registrirati i unutar aplikacije putem QR koda koji se nalazi na njihovoj poleđini. Osim digitalnog sakupljanja sličica, korisnike očekuje mnoštvo ekskluzivnih zabavnih sadržaja. Igranjem kvizova unutar aplikacije imat ćete priliku osvojiti vrijedne nagrade na tjednoj razini, a najveća poslastica nogometnim fanovima zasigurno će biti glasanje za izbor najboljih 11 svih vremena. Sretnici među vama koji glasaju za igrače izabrane od većine konkurirat će za osvajanje personaliziranog dresa hrvatske nogometne reprezentacije iz najnovije kolekcije 2024.!

Virtualna svlačionica – vaša ulaznica u prvih jedanaest!

Gledajući majstorije Modrića, Livakovića, ili pak Šukera i Bobana prije nešto više godina, zaljubljenici u nogomet nisu se jednom zamislili kako ponosno stoje na sredini terena, potpuno obuzeti uzbuđenjem, čekajući sučev zvižduk za početak neke iznimno važne utakmice. Vatreni put digitalna platforma ima virtualnu svlačionicu uz koju će svaki navijač na trenutak postati jedan od jedanaestorice obučene u sveti dres!