Uncategorized

Vatreni put – priča o sjajnim uspjesima hrvatske nogometne reprezentacije

Vatreni put album sa sličicama_naslovna fotografija blog teksta

Prva službena utakmica sa SAD-om 1990., susret u kojem su naši izabranici imali priliku odmjeriti snage s ekipom Argentine dok je za njih igrao legendarni Maradona, osvajanje bronce na SP-u u Francuskoj te veličanstvena predstava koju su naši Vatreni priredili u Rusiji 2018. samo su djelić priče ispričane po prvi puta na jednom mjestu! Vatreni put album zamišljen je kao mjesto koje će biti svojevrsni almanah jedinstvenog puta koji je hrvatska nogometna reprezentacija prošla u 30 godina djelovanja.

Dok listate album, uživat ćete u prisjećanju na slavne trenutke kojih ne nedostaje. Sigurni smo da ćete se pomalo trznuti na onim dijelovima koji nisu toliko slavni poput one nesretne utakmice s Turskom u četvrtfinalu Eura 2008. Sve nabrojano, i mnogo više, čini dio bogate povijesti naše reprezentacije koja je, uz uspješne i poznate sportaše i sportašice u ostalim sportovima, pridonijela prepoznatljivosti Hrvatske u cijelom svijetu kao sportske i nogometne veličine.

Povijest hrvatske nacionalne vrste ispričana kroz fotografiju

Kako bi sklopili uzbudljiv mozaik hrvatske nogometne bajke, morate sakupiti 370 sličica. Neke od njih su tiskane u posebnom srebrnom i zlatnom izdanju kako bi istaknule važnost sadržaja na njima. Kako bi vaše iskustvo sakupljanja sličica bilo što ugodnije, u albumu ćete pronaći i obrazac pomoću kojega možete zatražiti pojedinačnu kupnju sličica koje vam nedostaju kako bi popunili album do kraja.

Interaktivna digitalna aplikacija za mega zabavu i sakupljanje vrijednih nagrada

Po prvi put vjernim nogometnim fanovima dostupna je i jedinstvena digitalna inačica albuma Vatreni put. Unutar tiskanog izdanja albuma čeka vas QR kod koji je vaša ulaznica u digitalnu interaktivu aplikaciju. Sakupljene sličice moći ćete registrirati i unutar aplikacije putem QR koda koji se nalazi na njihovoj poleđini. Osim digitalnog sakupljanja sličica, korisnike očekuje mnoštvo ekskluzivnih zabavnih sadržaja.

Igranjem kvizova unutar aplikacije imat ćete priliku osvojiti vrijedne nagrade na tjednoj razini, a najveća poslastica nogometnim fanovima zasigurno će biti glasanje za izbor najboljih 11 svih vremena. Sretnici među vama koji glasaju za igrače izabrane od većine konkurirat će za osvajanje personaliziranog dresa hrvatske nogometne reprezentacije iz najnovije kolekcije 2024.!

Virtualna svlačionica – vaša ulaznica u prvih jedanaest!

Gledajući majstorije Modrića, Livakovića, ili pak Šukera i Bobana prije nešto više godina, zaljubljenici u nogomet nisu se jednom zamislili kako ponosno stoje na sredini terena, potpuno obuzeti uzbuđenjem, čekajući sučev zvižduk za početak neke iznimno važne utakmice. Vatreni put digitalna platforma ima virtualnu svlačionicu uz koju će svaki navijač na trenutak postati jedan od jedanaestorice obučene u sveti dres.

Vatreni put – svojevrsna enciklopedija hrvatske nogometne reprezentacije

Vrijednost koju Vatreni put nosi više je od albuma – to je priča o nevjerojatnim podvizima ljudi koji su nas kroz posljednjih trideset godina činili ponosnima i pružali primjer zajedništva i svega onoga što se može postići kada tim krasi sloga, profesionalizam i ljubav prema domovini. Stoga smo sigurni da će ovaj jedinstveni album pronaći mjesto na policama kućnih biblioteka kao važan zapis jedne nevjerojatne priče o uspjehu!

Skupljajte sličice i popunite album uz webshop Pandin brlog!

Album Vatreni put sastoji se od 83 stranice na kojoj je ispisana povijest događaja vezanih za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u periodu od samostalnosti do natjecanja u Ligi nacija 2023. Sakupljanjem sličica stvara se mozaik uspomena koji prati sve najvažnije uspjehe i padove posljednjih trideset godina naše nogometne povijesti. Posebno drage sakupljačima biti će zlatne i srebrne holografske sličice koje ističu osobito važne trenutke ove nevjerojatne priče.

Na webshopu Pandin brlog nogometnim navijačima nudi se nekoliko varijanti kako bi što jednostavnije i lakše popunili svoj primjerak albuma. Specijalni box set sličica kojeg možete naručiti na web stranicama Pandinog brloga sadrži ukupno 50 paketića sličica. Svaki paketić sadrži pet sličica što znači da kupnjom jednog boxa sličica dobivate njih čak 250!

Na poleđini svake sličice nalazi se jedinstveni QR kod koji otkriva dodatni sadržaj unutar digitalne aplikacije Vatreni put – preporučamo da ovaj dio nikako ne propustite jer vas očekuju vrijedne nagrade i dodatni, ekskluzivni sadržaj koji će ovu nevjerojatnu priču o nogometu dodatno uljepšati!

Pandanaut u navijačkom izdanju
Natrag na popis objava