Uncategorized

CircuitMess STEM dječje igračke- zašto su korisne za vašeg mališana?

Kada se govori o modernom roditeljstvu, često se provlači tema važnosti upoznavanja djeteta sa STEM područjima. U najranijoj dobi važno je postaviti zdrave temelje koje će dijete tijekom svog formalnog obrazovanja potom dalje nadograđivati.

Što je STEM?

Ovaj akronim skovan je od engleskih riječi science, technology, engineering and mathematics, odnosno u hrvatskom prijedvodu znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika. Interdisciplinarne vrijednosti koje zastupa STEM počiva na uvjerenju da se dijete priprema za odrasli život kroz učenje o četiri najvažnije discipline na kojima počivaju zapadna (ali i sva druga) gospodarstva. Sve češće se ovom akronimu dodaje i peti pojam, nikako manje važan – umjetnost (engl. arts).

… a što je CircuitMess?

Iz jednog od takvih prvaka našeg obrazovnog sustava nastao je i CircuitMess, hrvatska tvrtka koja je okrenula pilu naopako pa se prvo dokazala “u svijetu”, a potom odlučila zavladati i hrvatskim tržištem. Radi se o tvrtki čiji tim uspješno vodi Albert Gajšak, hrvatski inovator, IT genijalac i tvorac igračaka.

CircuitMess dječej igračke zamišljene su kao spoj igre i učenja upravo u STEM području. Sklapajući Wacky robote iz njihove ponude, spajajući ih s BIT konzolom ili Sparkly vozilom klinci kroz zabavnu igru uče osnove strujnih krugova, programiranja, raznih fizikalnih zakona i procesa te na taj način stvaraju zdrav temelj koji im itekako može olakšati godine u obrazovnom sustavu te zahtjevne zadaće koje se pred njih stavljaju kako školske godine prolaze.

Gdje kupiti CircuitMess?

Pandin brlog nije mogao drugo nego ugrabiti priliku da svojim malim kupcima ponudi takvu vrsnu kvalitetu dječjih igrački pa od početka studenoga na našim stranicama možete pronaći CircuitMess ponudu STEM dječjih igrački.

CircutiMess igračke namijenjene su djeci starijoj od 7 godina pa ako ste u potrazi za zabavnim, ali ujedno i vrlo korisnim poklonom za svoje dijete, svakako razmislite o STEM dječjim igračkama – sigurni smo da će vam mališani prije ili kasnije biti zahvalni!

Natrag na popis objava