Vodič kroz igračke

Izbor poklona za djevojčicu vrtićke dobi vam stvara glavobolju? Ideje koje će riješiti vaš problem!

Naslovna fotografija za blog Izbor poklona za djevojčicu vrtićke dobi

Na današnjem tržištu postoji mnoštvo izbora za kupnju dječjih igrački za djevojčice dobi 3 do 5 godina i zaista se vrlo lako pogubiti u moru ponude koja ide od plišanaca svih mogućih boja i oblika, do kreativnih setova za izradu i oblikovanje, preko popularnih lutki i setova za igru s temama iz popularnih animiranih serijala koje djevojčice ove dobi obožavaju i prate.

Stoga u nastavku proučite izdvojenu ponudu s našeg webshopa te si olakšajte štedeći vrijeme i živce!

Interaktivne igračke za djevojčice

Tko ne bi htio na neki način pričati sa svojim omiljenim likom iz crtića? Interaktivne igračke uvijek su popularna kategorija koja nudi mnoštvo izbora zavisno preferencijama djeteta koje darujete. Svakako zavirite u ponudu najpopularnijih brandova dječjih igrački za djevojčice poput:

  • Present Pets igrački koje oduševljavaju kako izgledom tako i funkcijama
  • veselu reakciju i oduševljenje izazvati ćete ako vaša djevojčica pod borom ugleda i neku od Purse Pets modnih torbica – prvih torbica koje komuniciraju sa svojom vlasnicom!
  • i djevojčice obožavaju Paw Patrol pa svakako potražite Skye ili druge obožavane likove u ponudi Psića u ophodnji
  • BuBu medvjedić je potpuno nova dječja igračka na hrvatskom tržištu i idealna je za djevojčice koje vole i žele brinuti o drugima, a posebno je dobar kako bi kroz igru s njim probudlili empatiju kroz zabavnu igru i interakciju s igračkom

Rainbocorns – poklon za djevojčicu toliko lijep da ne treba posebno zamatanje!

Pronađe li vaša mala vrtićarka neko od ovih uzbuljivih jaja iznenađenja ispod jelke na blagdansko jutro, zasigurno ćete moći uživati u oduševljenom izrazu lica koje otkriva brojna iznenađenja koja se kriju u Rainbocorns jajima iznenađenja. Ove igračke za djevojčice sadrže brojne uzbudljive dodatke za igru poput medenih plišanaca, njihovih mini verzija u obliku slatkih Boo-Boocorna, naljepnica za ukrašavanje i cijelog niza dodataka za igru zavisno od toga čime se Rainbocorns bavi. U Rainbovilleu, imaginarnom gradu u kojemu žive svi Rainbocornsi, nalaze se vile, mace, preslatki psići, morske sirene pa čaki i Rainbocorns liječnici! Iznenadite svoju djevojčicu nekim od ovih zabavnih setova čiju cijelu ponudu možete proučiti ovdje!

Mideer dječji kreativni pokloni– učenje kroz igru i zabavu!

Mideer kreativni setovi namijenjeni su podjednako djevojčicama i dječacima. Bilo koji set iz Mideer linije odličan je izbor za poklon, pogotovo ako želimo darivati dječje igračke koje imaju i edukativni karakter uz neizostavnu zabavu. Klik na fotografiju vodi vas do stranice proizvoda gdje možete dobiti više informacija, a svakako pročitajte i Pandanautov tekst o koristima igre s Mideer dječjim igračkama kao predvodnikom Montessori ponude! 

Sparkle Girlz – klasik u svijetu lutaka s modernim značajkama!

Veliki izbor lutki za djevojčice ovog poznatog branda omogućuje vam da izaberete poklon za vašu djevojčicu koji će odgovarati njenim željama i likovima koji će joj dodatno rasplamsati maštu te priuštiti nezaboravnu i kreativnu igru. Birajte lutke prema fizičkom izgledu, zanimanjima likova ili kompleksnosti setova te priuštite svojoj djevojčici kreativnu i maštovitu igru!

Squishmallows – najpopularnija igračka svoje kategorije prema izboru publike i stručnog žirija

Najmekaniji plišanci na svijetu duguju svoju popularnost, između ostaloga, širokom rasponu likova koji osim neobičnog izgleda nude i posebne osobnosti. Svaki Squishmallows koji izađe na tržište ima priču iza sebe pa se možete podružiti s hobotnicom koja najviše voli planinarenje ili jazavcem koji svira orgulje, a u slobodno vrijeme bavi se brigom za napuštene dupine.

Napravljeni s posebnom pažnjom na detalje, kvalitetu izrade i materijala te osobnosti koje im se pripisuju Squishmallows su daleko najpopularniji izbor za poklon djevojčici – usudili bismo se reći da su igra na sigurno!

Natrag na popis objava