Noviteti na Brlogu

Gabby’s Dollhouse ili kako postati stanar vlastite kuće lutaka

Gabby's Dollhouse naslovna fotografija blog o Gabby's Dollhouse

U Pandinom brlogu ovih dana ugostili smo novu zvijezdu. Njeno ime je Gabby, od svega najviše voli avanturu, rješavanje problema i svoje neodoljive mace.

Dječje igračke Gabby’s Dollhouse na hrvatskim policama stanuju od ovog proljeća, a prema šuškanjima u roditeljskim grupama na društvenim mrežama, već sada polako, ali sigurno zauzimaju tron najboljih igrački za djevojčice u 2023.!

Tko je Gabby i zašto je kuća lutaka tako posebna?

Gabby je vesela, inteligentna i empatična djevojčica. Njeni dani nalik su onima svake prosječne petogodišnjakinje. Druženje s prijateljima i obitelji, otkrivanje raznih čudesa koje skrivaju lokalni park ili šuma u blizini, traženje prilike za kušanjem novih okusa sladoleda je ono što čini njen dan. Ipak, Gabby bi u trenu sve to mijenjala ako bi morala jer ona najviše od svega voli svoju kuću lutaka i njene stanovnike, neobične mace.

Gabbyini mačji prijatelji prave joj društvo u svim avanturama. Neobična imena glavnih mačjih likova otkrivaju ponešto o njihovim šarolikim osobnostima, a zajedničko svima njima je velika privrženost koju osjećaju prema Gabby.

Pandy Paws je Gabbyina najbolja prijateljica, plišanac koji nikada ne napušta svoju vlasnicu. Najveća sreća joj je dijeliti veeelike zagrljaje. Cakey Cat je tu kako bi poslužio najukusnije poslastice koje obožava raditi za svoju ekipu.

Kitty Fairy će za vas uzgojiti najljepše cvijeće jer je vrtlarenje njena strast, a MerCat je malena trendseterica koja rado udijeli odličan modni savjet. DJ Catnip se brine kako bi cijela ekipa uživala u glazbi koju voli, dok je Pillow Cat maca plišanac koji nema ama baš ništa protiv cjelodnevnog izležavanja.

Gdje gledati Gabby’s Dollhouse?

Popularnu animiranu seriju možete pratiti na Netflixu pod naslovom Gabina kuća lutaka, gdje je sinkronizirana na hrvatski jezik te na službenom YouTube kanalu. Serijal se prikazuje od 2021., a već je skupio 7 sezona. Radnja se vrti oko djevojčice Gabby koja uz pomoć čarobnih ušiju postaje minijatura u svojoj kući lutaka. Tako smanjena zajedno sa macama, stanarima kuće lutaka, proživljava razne neobične avanture. Zabavne i često urnebesne situacije kroz koje Gabby prolazi stavljaju naglasak na edukativni karakter. Tako Gabby uči vještine strpljenja, tolerancije, ispravljanja vlastitih pogrešaka, pomaganja prijateljima u nevolji i mnoge druge važne životne lekcije. I sve to kroz igru, pjesmu i ples!

Poklon za djevojčice koji obara s nogu!

Ako pomalo gubite inspiraciju i ne znate što bi bio idealni poklon za djevojčicu, u nastavku vam donosimo kratki pregled Gabby’s Dollhouse igrački za djevojčice. Potpuno ushićenje i radost nakon razmatanja ukrasnog papira je zajamčeno!

Gabby’s Dollhouse dječje igračke zaista su pravi hit među djevojčicama predškolskog uzrasta, a najljepše primjerke, kao i uvijek možete pronaći na svom omiljenom webshopu Pandin brlog. Garancija kvalitete, originalnosti, brza dostava i povoljne cijene razlozi su zašto nam deseci tisuća kupaca vjeruju već duži niz godina!

Ako trebate dodatnu inspiraciju za dječje igračke koje će oduševiti vaše mališane, zavirite u naš sveobuhvatni vodič za kupnju kada su u pitanju igračke online! Također, na ovom linku provjerite zašto je važno kupiti sigurne igračke za djecu te izbjegnite najčešće pogreške pri odabiru  poklona za djecu.

Natrag na popis objava