Noviteti na Brlogu

Infinity Nado – pridruži se vrtoglavoj avanturi!

Na RTL Kockica TV kanalu ovoga tjedna krenulo je prikazivanje nove sezone Infinity Nado animiranog serijala. Tim povodom Pandanaut je odlučio pobliže vas upoznati s junacima i pričom serijala koji je vrlo brzo po izlasku stekao vjernu bazu fanova, a kako vrijeme odmiče njegova popularnost sve više raste.

U nastavku saznajte najvažnije o ovom popularnom serijalu te liniji dječjih igrački koja prati radnju serije kako bi bolje razumjeli što to vaši mališani traže kao poklon ove blagdanske sezone!

Vječna borba između dobra i zla

Priča serijala kreće kada se na Zemlju iznenada sruči duguljasti toranj zajedno sa dvadeset misterioznih Infinity Nado igrača. Nakon slijetanja, igrači osnivaju svoj grad u kojemu vrijede neka druga pravila, a sve se vrti oko četiri junaka koji ustraju u zaštiti Zemljana od pakosnih namjera pojedinih igrača. Najnovija sezona prati avanture tinejdžera Lina koji nakon što postane hiperdimenzionalni Nado igrač odlazi na Svjetsko prvenstvo kako bi svoje vještine usporedio s drugim igračima. Cilj mu je pobijediti na prvenstvu i postati cijenjeni Nado igrač poput njegovog oca.

U avanturama ga prate prijatelji Yakim, Stanley i Julio, a najveći protivnik mu je misteriozni igrač Zircon. Sudjelujući na prvenstvu, Lin uči svladavati razne prepreke pri čemu sazrijeva i odrasta kao osoba te uči o važnosti prijateljstva, časti i odanosti.

Svaka pustolovina, svaki dobiveni dvoboj i svaki gubitak koji se junacima dogodi dok ispunjavaju svoju misiju uči ih vrijednostima koje roditelji odgojem žele usaditi u svog mališana. Prijateljstvo, odanost, moć zajedništva i timskog rada, pomaganje potrebitima čak i kada ne postoji direktna korist samo su neke od mnogobrojnih poželjnih načela koje ovi junaci zagovaraju.

Osim toga, serijal Infinity Nado je prepun akcijskih scena i neočekivanih obrata pa nije ni čudno što ga klinci diljem planeta obožavaju. Možete ga pratiti radnim danom na RTL Kockica u jutarnjem i popodnevnom terminu.

Infinity Nado dječje igračke

Ovoga ljeta na police hrvatskih dućana stigle su dječje igračke Infinity Nado. Setovi za igru koji se vrte oko mača za lansiranje te neizostavnog zvrka postali su hit dječja igračka i prije nego je krenulo prikazivanje animiranog serijala. Cilj igre s ovim setovima je vrlo sličan radnji crtića – dvojica ili više igrača ispaljuju zvrk u arenu za dvoboje i napeto iščekuju saznati čiji će se zvrk najdulje rotirati i time donijeti pobjedu vlasniku.

Kako bi se igra podigla na višu razinu, u napredne setove uključeni su zvrkovi koji pri rotaciji svijetle, a ultimativnu zabavu nude i setovi koji imaju dodatnu opremu poput korica mača za lansiranje ili zaštitnih naočala. Zbog takvih dodataka igraču nije teško zamisliti kako je to biti dio Infinity Nado svijeta.

Kao i sve ostale dječje igračke na webshopu Pandin brlog, Infinity Nado dječje igračke su originalni proizvod koji se na naše tržište stavlja pod strogom licencom proizvođača. Sve to jamči kontrolu kvalitete i sigurnosti kako materijala korištenih pri izradi tako i samih igrački. Osim toga, vesele pande vam omogućuju brzu dostavu, ali i rješavanje eventualnih povrata, a svako pitanje ili nedoumicu možete postaviti druželjubivim pandama u korisničkoj podršci na [email protected].

Natrag na popis objava