Vodič kroz igračke

6 ideja za kupnju povoljnih dječjih darova – birajte poklone za ekipu iz vrtića bez stresa!

Naslovna fotografija blog teksta 6 prijedloga za kupnju povoljnih dječjih poklona

Približava se doba godine kada je planiranje budžeta važnije nego inače. Zahtijeva je mnogo, a mudro planiranje i trošenje jedan je od imperativa bez kojega se ne može. Dolaskom blagdanske sezone malo više mislimo na ljude koje možda kroz ostatak godine pomalo zanemarujemo. Vrlo često se utopimo u gomili obveza svakodnevice koja je često i više nego izazovna. Pa se onda u ovom periodu pokušavamo nekako “iskupiti”.

Kupiti neku sitnicu za svako dijete iz vašeg bliskog kruga je izazovno, pogotovo ako niste u dnevnoj komunikaciji i u stvari ne poznajete navike i preferencije djeteta. Isti izazov imaju i roditelji kada biraju poklone za proslave prijatelja iz vrtića. Stoga smo vam u ovom članku odlučili ponuditi šest ideja za odabir povoljnog poklona za dijete koje će biti “igra na sigurno” te izazvati oduševljenje.

Klik na fotografiju  svakog artikla vodi vas na stranicu gdje možete saznati više informacija te potom i ugrabiti željeni proizvod brzo i bezbolno. Pakete Pandinog brloga sigurno i pouzdano dostavlja naš partner GLS, a za sva pitanja uvijek se možete obratiti veselim pandama na [email protected] .

Povoljne i zabavne društvene igre za mališane

Društvene igra za djecu uvijek su popularan odabir, pogotovo za kućanstva s više djece približno iste dobi. Igre koje predlažemo su u cjenovnom rangu do 20 eura zbog čega je njihova kupnja prava vrijednost za novac, a mališani koje darivate imati će poklon koji je kvalitetan i dugotrajan.

*Klik na fotografiju otkriva stranicu igračke gdje možete saznati više! 

Edukativne igračke koje pobuđuju radoznalost i kreativnost

Neovisno o spolu, dolje predložene dječje igračke popularnog branda Mideer, svojim karakteristikama potpuno su prilagođene dobi djeteta za koju su namijenjene. Ovaj brand potpuno je fokusiran na Montessori filozofiju što se vidi iz svake njihove igračke. Dijete slaže puzzle, rješava zadatke ili prati linije te tako, osim što se zabavlja, poboljšava neke svoje vještine poput motorike, preciznog hvata ili povezivanja ruka-oko, a dakako da stječe i nove. Više o Mideer igračkama i benefitima koje donosi igra s njima pročitajte u Pandanautovom specijalnom izvještaju! 

*Klik na fotografiju otkriva stranicu igračke gdje možete saznati više! 

Popularne lutke po povoljnim cijenama za mlade dame koje vole maštovitu igru

Lutke su neizostavni dio kolekcije dječjih igrački za djevojčice, neovisno o dobi. Čak i u odrasloj dobi volimo se prisjetiti vlastite omiljene lutkice pa je lutka kao poklon za djevojčicu uvijek pametan izbor. U nastavku donosimo brandove koji su vrlo popularni i s kojima ne možete promašiti koju izabrali.

*Klik na fotografiju otkriva stranicu igračke gdje možete saznati više! 

Akcijske figure za mališane s ambicijom da postanu superjunaci

Ono što su lutke djevojčicama to su akcijske figure dječacima. Čim dosegnu dob od dvije godine, mnogi i ranije, već formiraju listu omiljenih superjunaka s čijim se figurama rado igraju i zamišljaju razne scenarije u kojima su baš oni glavni protagonisti najluđih pustolovina. Akcijske figure Sonica, Super Marija, Batmana ili vječno zanimljivih i popularnih nindža kornjača uvijek su rado viđene u poklon vrećicama. Dodate omiljeni slatkiš i imate kompletan poklon za dječaka po prihvatljivoj cijeni.

*Klik na fotografiju otkriva stranicu igračke gdje možete saznati više! 

Plišane igračke za djecu i odrasle koje svi obožavaju

Malo je brandova dječjih igrački koji u ponudi nemaju likove u plišanom obliku. Tako klincima možete uzeti omiljenog lika iz popularnih serijala poput CoComelona, Sonica, Psića u ophodnji i ostalih. No samo je jedan Squishmallows! Najmekaniji plišanci s beskrajno puno lica, boja i varijanti pozicionirali su se kao apsolutni prvak kategorije. I ove godine osvojivši Toy Of The Year nagradu u dvije kategorije ovaj megapopularni brand dječjih igračaka zacementirao je svoju poziciju na tržištu, ali još važnije i u srcima svojih obožavatelja.

Cjelokupnu ponudu originalnih i jedinstvenih Squishmallowsa pogledajte ovdje!

Bojanke za najmlađe klince kao univerzalni poklon i dugotrajna uspomena

Ova kategorija dječjih poklona je savršen odabir ako poželite darivati dijete nekom stvari koja će im biti zanimljiva i pružiti mnoge sate zabave, a da pri tome bude i korisna. U poklon vrećicu dodate set bojica i omiljeni slatkiš te ste time dobili lijep, klasičan poklon za dijete koje će zasigurno s veseljem prvom prilikom obojati kosu liku na papiru u kričavo zelenu ili cvijet u crno – jer zašto ne?

*Klik na fotografiju otkriva stranicu igračke gdje možete saznati više! 

Natrag na popis objava